utilizatorului: Parola:
   Keep me logged in.
Register  |  Mi-am uitat parola

Director Web PRO - Detalii
Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate
ID:1960
Titlu:Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate
URL:http://www.ccsibiu.ro
Categoria: Societate si religie: Asociatii
Descriere:A.M.C.C. Centrul Crestin Sibiu este o asociatie non-profit care desfasoara activitati de natura spiritual-cultural-pedagogica, precum si socio-umanitare. Domeniul spiritual-cultural-pedagogic cuprinde activitati care au ca scop principal promovarea valorilor crestine in randul populatiei orasului Sibiu: actiuni sportive, culturale, consiliere psihologica, organizarea de tabere, excursii, conferinte pe diferite teme, cursuri de alfabetizare si alte activitati. Domeniul socio - umanitar cuprinde activitati de ajutorare a celor nevoiasi, precum si actiuni de binefacere conduse in spitale, orfelinate, aziluri de batrani, asistenta sociala la domiciliu, consultatii medicale si altele.
Meta Keywords:Asociatie crestina, proiecte sociale, ajutor, donatii, fundatie, caritate
Meta Description:Centrul Crestin Sibiu este o asociatie crestina de caritate, care conduce proiecte sociale menite sa ajute oamenii din judetul Sibiu, precum si sa duca Cuvantul lui Dumnezeu la cei care in nevoie.
Pagerank:0
Recomanda unui prieten!
Calificative
Comentarii

Nu sunt comentarii inca.


 
Translation to English
Title:
Description:


 • Site recomandat


  PR: 2
  Director Web cu transfer de PR

  Director web cu înscriere gratuita, fara înregistrare, fara link reciproc obligatoriu si cu tranfer de PR.Citeste mai multe

  http://AdeDir.info
 • Director optimizat pentru mobil

  Director optimizat pentru mobil